AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken doğurmak

Kahve falında hamileyken doğurmak

Kahve falında hamileyken doğurmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamileyken doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile doğurtmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğuramadığını görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın doğurduğunu görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğurmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının doğurduğunu görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulur.

Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir