AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kuzu görmek

Kahve falında hamile kuzu görmek

Kahve falında hamile kuzu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayırlı kapılar açılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işarettir.

Kahve falında hamile kuzu gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında hamile kuzu görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında kuzu yakalamak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu incik görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine inanılır.

Kahve falında kuzu koyun görmek masa başı bir işe girileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalettir.

Kahve falında kuzu gütmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara gözlü kuzu görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu doğurmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir