AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı geri kaçırmak

Kahve falında arabayı geri kaçırmak

Kahve falında arabayı geri kaçırmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı geri kaçırmak gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında arabayı geri kaçırmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında geri giden araba görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla geri gitmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı geri sürmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında arabayı geriye görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı geri geri gitmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir