AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak

Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak

Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, gelişim içine girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında hamile kalmak ve doğurmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup doğurmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadını doğurmak yepyeni projelerle uğraşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile bir kadının doğurduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile doğurtmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu doğurduğunu görmek rahat şekilde yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir