AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek

Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek

Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyi doğurmuş gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyi doğurmuş görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile birinin doğurduğunu görmek kazançta zarar edeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye inanılır.

Kahve falında hamile doğurtmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu doğurduğunu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğurduğunu görmek hayırlı kararlar alacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet eder.

Kahve falında hamile olup doğuramadığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir