AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birine sarılmak

Kahve falında hamile birine sarılmak

Kahve falında hamile birine sarılmak insanlar tarafından takdir edileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kazancının çok düşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında hamile birine sarılmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına sarılmak ferahlığa çıkılacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile bir kadına sarılmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocanı hamile görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sürekli hamile görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, de rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanı hamile görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğurmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir