AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda kendini görmek

Kahve falında hamamda kendini görmek

Kahve falında hamamda kendini görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında hamamda kendini gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kendini hamamda yıkanırken görmek endişelerini silip atacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hamam böceği görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam kese görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda fare görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde hamam böceği görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Kahve falında hamam havuz görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini hamamda görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir