AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabılarının yırtıldığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıların yırtıldığını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının altının yırtıldığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yırtılan ayakkabı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısı yırtılmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının yırtıldığını görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir