AnaSayfa / Genel / Kahve falında halife mezarı görmek

Kahve falında halife mezarı görmek

Kahve falında halife mezarı görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halife mezarı gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Kahve falında halife mezarı görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört halife görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halifeleri görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Kahve falında dört halifeyi görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında halife kılıcı görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına işaret eder.

Kahve falında halife olmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarda abdest almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak mezar görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir