AnaSayfa / Genel / Kahve falında halife olmak

Kahve falında halife olmak

Kahve falında halife olmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, büyük bir işe kavuşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında halife olmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında halifeleri görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halife mezarı görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört halife görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında halife kılıcı görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dört halifeyi görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında halife olmak gururlandıracak işler yapacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir