AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya binip gezmek

Kahve falında arabaya binip gezmek

Kahve falında arabaya binip gezmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında arabaya binip gezmek gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Kahve falında arabaya binip gezmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa binip gezmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında ata binip gezmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gemiye binip gezmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında deveye binip gezmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya binip kaçmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ümitlerinin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir