AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı uğurlamak

Kahve falında hacı uğurlamak

Kahve falında hacı uğurlamak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı adımlar atacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı uğurlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında hacı uğurlamak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker uğurlamak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını askere uğurlamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş uğurlamak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine yorulur.

Kahve falında kapıdan uğurlamak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını uğurlamak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolcu uğurlamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir