AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı kafilesi görmek

Kahve falında hacı kafilesi görmek

Kahve falında hacı kafilesi görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, daha isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı kafilesi gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında hacı kafilesi görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafile görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turist kafilesi görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalettir.

Kahve falında hac kafilesi görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hacı olduğunu görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacı karşılamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek isteklerine kavuşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacı eli öpmek özel hayatının renkleneceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir