AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yüzüğü almak

Kahve falında hacı yüzüğü almak

Kahve falında hacı yüzüğü almak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Kahve falında hacı yüzüğü almak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında hacı yüzüğü görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında hacı yüzüğü almak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında hacı leylek görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşa gitmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında hacı hurması görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı misi sürmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini hacı olarak görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir