AnaSayfa / Genel / Kahve falında haca gideceğini görmek

Kahve falında haca gideceğini görmek

Kahve falında haca gideceğini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, zor günler geçirileceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında haca gideceğini gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında hacca yürüyerek gitmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle hacca gitmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmekten vazgeçmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hacca gidip geldiğini görmek ün ve itibar sahibi olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gidememek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında deniz yoluyla hacca gitmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gidip namaz kılmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir