AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir evi gezmek

Kahve falında güzel bir evi gezmek

Kahve falında güzel bir evi gezmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir evi gezmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında güzel bir evi gezmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel kızla gezmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel yerlerde gezmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadınla gezmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında güzel yerler gezmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evi gezmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında evde gezmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir