AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel gözlü olmak

Kahve falında güzel gözlü olmak

Kahve falında güzel gözlü olmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin alt edileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel gözlü olmak gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok güzel göz görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulur.

Kahve falında güzel gözler görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerini çok güzel görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında güzel mavi göz görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinin çok güzel olduğunu görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, mutluluk ve saadete alamet eder.

Kahve falında çok güzel gözler görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir