AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel giysiler almak

Kahve falında güzel giysiler almak

Kahve falında güzel giysiler almak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel giysiler almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında güzel giysiler almak bazı tartışmalar yaşayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında güzel giysi giymek getirisi çok olan işler yapacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni giysi satın almak endişe verici olaylar yaşanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek giysisi görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü giysi görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil giysili birini görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz giysili adam görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında giysilerini toplamak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni kapılar açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir