AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel gelinlik giymek

Kahve falında güzel gelinlik giymek

Kahve falında güzel gelinlik giymek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yağmur yağmamasına işaret eder.

Kahve falında güzel gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Kahve falında çok güzel bir gelinlik giymek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında güzel gelinlik giymek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel gelinlik görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel gelinlik görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir siyah elbise giymek keyifli sohbetler edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kıyafet giymek keyfinin ve moralinin kaçacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel pembe elbise giymek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güzel çorap giymek işlerin yoluna sokulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir