AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel gelinlik görmek

Kahve falında güzel gelinlik görmek

Kahve falında güzel gelinlik görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel gelinlik gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Kahve falında güzel gelinlik giymek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel gelinlik görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel bir gelinlik giymek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında güzel gelinlik görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında güzel yemekler görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sarışın güzel kadın görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel giyimli bayan görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında güzel hayvan görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir