AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir yerde olmak

Kahve falında güzel bir yerde olmak

Kahve falında güzel bir yerde olmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, ancak yılmayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında güzel bir yerde olmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir yerde yemek yemek huzurunun yerine geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir yerde olduğunu görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel bir yerde olduğunu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir köpek görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir şehir görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel perdeler görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında güzel su görmek işlerin yavaşlayacağına, maddi güç sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir