AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek

Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek

Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, haberler alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir ayakkabı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında güzel ayakkabı almak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güzel ayakkabı giymek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok güzel bir ayakkabı giymek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel ayakkabı görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel ayakkabı görmek mal mülk kazanacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel ayakkabılar görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aşama göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir