AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel ayakkabı görmek

Kahve falında güzel ayakkabı görmek

Kahve falında güzel ayakkabı görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel ayakkabı gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek daha fazla başarı kazanılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir ayakkabı giymek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel ayakkabı görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel ayakkabı görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında güzel ayakkabı giymek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında çok güzel ayakkabılar görmek saygınlığının artacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında güzel ayakkabı almak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir