AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının araba sürmek

Kahve falında başkasının araba sürmek

Kahve falında başkasının araba sürmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının araba sürmek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında güzel araba sürmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gözü kapalı araba sürmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde araba sürmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde araba sürmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla geri geri sürmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında arabayla sürmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk kez araba sürmek çok zor zamanlar geçirileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir