AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kaçırmak

Kahve falında güvercin kaçırmak

Kahve falında güvercin kaçırmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kısmetlerinden olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında güvercin kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında güvercin kaçtığını görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında elinden güvercin kaçırmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin kaçırmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında omzunda güvercin görmek çok üzüntü yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz güvercin görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında güvercin pisliği yemek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında güvercini serbest bırakmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinle oynamak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir