AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin yandığını görmek

Kahve falında güneşin yandığını görmek

Kahve falında güneşin yandığını görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin yandığını gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında yüzünün güneşte yandığını görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin yandığını görmek amaçlarına nail olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün güneşten yandığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşte yandığını görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güneş görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında güneşli günde kar görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir