AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş sistemini görmek

Kahve falında güneş sistemini görmek

Kahve falında güneş sistemini görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yüksek diploma alacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş sistemini gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında güneş sistemini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında güneş sistemi görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müzik sistemi görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ses sistemi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında güneş yağı görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate inanılır.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve güneş görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir