AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş doğması görmek

Kahve falında güneş doğması görmek

Kahve falında güneş doğması görmek sorununu kolayca çözeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş doğması gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında güneş doğması görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında güneşin doğmadığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bol nimete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında güneş doğmadığını görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında doğmamış bebeğini emzirmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında doğmamış bebeği ölmüş görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun doğmasını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir