AnaSayfa / Genel / Kahve falında günaha girmek

Kahve falında günaha girmek

Kahve falında günaha girmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yeni projelere atılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında günaha girmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Kahve falında günaha girmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük günah işlemek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında günah çıkarmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında günahtan kaçınmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında günahtan korkmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında günahlarının af olduğunu görmek ömür boyu devam edeceğine, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında günaha ağlamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işarettir.

Kahve falında camide günah işlemek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir