AnaSayfa / Genel / Kahve falında günah görmek

Kahve falında günah görmek

Kahve falında günah görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, şansının bahtının açılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında günah gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında camide günah işlemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında günahtan pişman olmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında günaha girmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında günaha ağlamak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında günah işleyip tevbe etmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günahlarının affedildiğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında günahına ağlamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında günahtan kaçmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir