AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın el frenini çekmek

Kahve falında arabanın el frenini çekmek

Kahve falında arabanın el frenini çekmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ailesinden hayır göreceğine, büyük emekler vereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında arabanın el frenini çekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında arabanın el frenini çekmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında arabanın frenine basmak bir anda yokluğa düşüleceğine, kişinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın freni tutmamak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba el freni görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el freni görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Kahve falında freni patlamış araba görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında frenk incir görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, gergin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında frenk inciri görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir