AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş küpe görmek

Kahve falında gümüş küpe görmek

Kahve falında gümüş küpe görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, borcunu ödeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulur.

Kahve falında gümüş küpe gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında gümüş küpe görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş küpe toplamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş taşlı küpe görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında altın gümüş küpe görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş yüzük ve küpe görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe bulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir