AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş inci görmek

Kahve falında gümüş inci görmek

Kahve falında gümüş inci görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, herkesin rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş inci gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında gümüş inci görmek tüm sorunlarının biteceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında geline inci takmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında inci bileklik takmak vefalı bir insan olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında inci satın almak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incili kolye görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizili inci görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında inci kolye hediye almak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında incili bilezik görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir