AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış çaydanlık görmek

Kahve falında yanmış çaydanlık görmek

Kahve falında yanmış çaydanlık görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, güzel günlere kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış çaydanlık gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında yanmış çaydanlık görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi çaydanlık görmek çaresiz kalacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak çaydanlık görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında isli çaydanlık görmek yeni bir ortama girileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çaydanlık yıkadığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çaydanlıkta çay görmek kişinin şansının artacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında çaydanlık temizlemek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çaydanlık yıkamak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir