AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bozdurmak

Kahve falında gümüş bozdurmak

Kahve falında gümüş bozdurmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sağlığın da bozulacağına delalettir.

Kahve falında gümüş bozdurmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında gümüş bozdurmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bilezik bozdurmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orucunu bilmeden bozmak geleceğinin de çok parlak olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında namaz bozmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında inci bozdurmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bozdurmaya çalışmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir