AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bilezik görmek

Kahve falında gümüş bilezik görmek

Kahve falında gümüş bilezik görmek hasretin biteceğine, işlerini yoluna koyacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında gümüş bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında gümüş bilezik almak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş bilezik vermek doyasıya sefasını süreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında gümüş ve altın bilezik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük ve bilezik görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir