AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül satın almak

Kahve falında gül satın almak

Kahve falında gül satın almak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül satın almak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gül satın almak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül satın almak zengin bir hayat sürüleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül demeti görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında gülen inek görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül toplamak başarı ve zafer kazanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Kahve falında gülü koparmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına inanılır.

Kahve falında başına gül dökmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir