AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül göndermek

Kahve falında gül göndermek

Kahve falında gül göndermek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gül göndermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında gül göndermek memur ise terfi edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi hacca göndermek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini hacca göndermek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu hacca göndermek çaresiz durumlarda kalacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mesaj göndermek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine çiçek göndermek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj göndermek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir göndermek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir