AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çiçek göndermek

Kahve falında birine çiçek göndermek

Kahve falında birine çiçek göndermek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında birine çiçek göndermek gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin çiçek gönderdiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine çiçek göndermek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek göndermek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye göndermek rızık eksikliği yaşayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini askere göndermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine selam göndermek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir