AnaSayfa / Genel / Kahve falında güçlü kol görmek

Kahve falında güçlü kol görmek

Kahve falında güçlü kol görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında güçlü kol gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında güçlü kol görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarını güçlü görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kendini güçlü görmek karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güçlü kadın görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya tabir olunur.

Kahve falında güçlü birini dövmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güçlü görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında güçlü hayvanlar görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir