Kahve falında güçsüz olmak

Kahve falında güçsüz olmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güçsüz olmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında olağanüstü güce sahip olmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli güçlerinin olduğunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güçlendiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini güçsüz hissetmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında olağanüstü güçleri olmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret eder.

Kahve falında özel güçlere sahip olmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güclü olmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top