AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğa üstü güçleri olmak

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bundan hayır göreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak gün yüzü görmeyeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine yorulur.

Kahve falında doğa üstü güçlere sahip olduğunu görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Kahve falında doğa üstü şeyler görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında doğa üstü olaylar görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında doğa görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir bebeği doğarken görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğa olayları görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir