Kahve falında kendine gelin görmek

Kahve falında kendine gelin görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden gelin çıkmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Kahve falında falda gelin damat görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki gelin görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet eder.

Kahve falında gelin görüp ağlamak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin topuzu yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin olmayı görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında açık gelin görmek maddi zararlara uğrayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tekrar gelin olduğunu görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top