AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözyaşıyla ağlamak

Kahve falında gözyaşıyla ağlamak

Kahve falında gözyaşıyla ağlamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşıyla ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında gözyaşı dökmeden ağlamak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek hayırlı evlat sahibi olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında gözyaşıyla ağlamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında gözyaşı damlası görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözyaşı akıtmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir damla gözyaşı görmek yeni başlangıçların yapılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir