AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün renkli olduğunu görmek

Kahve falında gözünün renkli olduğunu görmek

Kahve falında gözünün renkli olduğunu görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında gözünün renkli olduğunu gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk göz görmek kişinin evlatlarının artacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü olduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında farklı renkte göz görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk göz görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi gözlerini renkli görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında iki renk göz görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte göz görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir