AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabamı satmak

Kahve falında arabamı satmak

Kahve falında arabamı satmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabamı satmak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında araba satmak ve almak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında arabamı satmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında arabasını satmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz araba satmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı araba satmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi arabasını satmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev araba satmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arabayı satmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir