AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi arabasını satmak

Kahve falında kendi arabasını satmak

Kahve falında kendi arabasını satmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yüzlerin asılacağına, iç sıkıntısına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yoksul için zenginliğe alamet etmektedir.

Kahve falında kendi arabasını satmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı araba satmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında araba satmak ve almak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi arabasını satmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında araba satmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında araba alıp satmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ev araba satmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Kahve falında arabayı satmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba satmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir