AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü temizlemek

Kahve falında gözünü temizlemek

Kahve falında gözünü temizlemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü temizlemek gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında gözünü temizlemek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz temizlemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz çapağı temizlemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında gözlerini temizlemek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Kahve falında gözü temizlemek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek isyan edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ev temizlemek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir