AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü temizlemek

Kahve falında gözü temizlemek

Kahve falında gözü temizlemek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü temizlemek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında göz temizlemek geleceğinin mutlulukla dolacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini temizlemek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü temizlemek kendisine fazlaca kar getireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz çapağı temizlemek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü temizlemek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani ot temizlemek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kanını temizlemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir