AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü renkli görmek

Kahve falında gözünü renkli görmek

Kahve falında gözünü renkli görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, dini inançların güçleneceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünü renkli gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Kahve falında iki renkli göz görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farklı renkte göz görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri renkli bebek görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında gözünün renkli olduğunu görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli gözlü köpek görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü renkli görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli gözlü bayan görmek kısmetlerinin kapanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli göz görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir